Picture
Bachbloesemtherapie
Steeds meer mensen hebben in toenemende mate met stemmingen als angst, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet en eenzaamheid te maken. Velen gaan daar moeizaam mee om en blijven worstelen met emoties en gemoedstoestanden die ze niet de baas kunnen. Dit kan leiden tot geestelijke en lichamelijke klachten.

Dr Bach heeft 38 verschillende remedies gevonden die verkregen worden uit bloemen en bloesems van bomen, en uit bronwater. De energie van deze remedies staan voor specifieke emoties, stemmingen en gemoedstoestanden. Door het innemen van de gepaste remedie worden onevenwichten die te maken hebben met emoties en gemoedstoestanden terug in balans gebracht. Met andere woorden: een negatieve houding of levensinstelling wordt niet onderdrukt, maar omgezet in een meer positieve houding. De remedies zijn een ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.

Dr Bach zei:”Zijn je ziel, je lichaam en je geest in harmonie, dan ben je immuun voor ziekte”.

De Bachbloesems werken niet op symptomen, maar op de persoon zelf. De Bachremedies zijn niet verslavend, hebben geen bijwerking en zijn met ieder andere geneeswijze te combineren.


.